Naravne, aktivne sestavine in primeri uporabe kozmetike

Katere so 100% naravne aktivne sestavine v naši kozmetiki, ki ohranjajo prožno in mlado kožo?

 

V Strunjanu pridelan kaki.

Iz bogate strunjanske prsti črpa minerale in ustvarja kopico zdravilnih taninov, za boj proti staranju kože in hitrejšo obnovo celic, ki jih z naravnimi postopki uporabimo v naši kozmetiki. Mazilu ne dodajamo umetnih olj ter barvil. Bogata, globoka oranžna barva mazila je dokaz, da pri izdelavi uporabljamo le najboljše plodove lokalnega drevja.

Naše mazilo iz kakija je odlično za nego suhe in razpokane kože. Kožo zaščiti, neguje ter omogoča hitro ter učinkovito regeneracijo celic.

Primer uporabe: Veliko delate z rokami? Ste v stalnem stiku z ljudmi? Ste občutljivi na mraz in nizko vlažnost? Vzemite posodico kakijevega mazila s seboj v službo in ga nekajkrat dnevno vtrite v roke.

 

Strunjanske artičoke.

Nove raziskave so pokazale tisto, kar ljudje v sredozemlju vemo že več 100 let. Artičoke vsebujejo aktivne sestavine, ki spodbujajo nastajanje kolagena v koži. Uporaba kozmetike iz naravnih, biološko pridelanih artičok, daje res neverjetne rezultate. Po uporabi večnamenske kreme za telo in obraz, bo vaša koža bolj prožna, sijoča in na pogled mlajša.

Ne pozabimo, da imajo artičoke še eno pomembno lastnost, osvežilen vonj, ki vas dobesedno napolni z energijo.

Primer uporabe:Ste pogosto utrujeni? Se po službi, po turobnem dnevu ali po uri napornega treninga radi sprostite pod tušem? Po tuširanju uporabite večnamensko kremo iz artičok. Vaša koža bo z njo dobila vse potrebne hranilne snovi, osvežujoč vonj pa vas bo hkrati sprostil in navdal z valom energije.

 

Oljka.

Rastlina, brez katere ni mogoče govoriti o Strunjanu. Domačini plodove oljk uporabljamo v vseh delih našega življenja. Od zdaj naprej tudi kot izvrsten, 100% naraven piling za obraz.


Oljčni kremni piling deluje dvojno. Naravno olje daje koži prožnost in povrne sijoč, mladosten videz. Drugi del so mikroizirani delčli oljčnih koščic. Oljčne koščice so naraven, organski material, zato kože pri pilingu ne poškodujejo. Nežno a učinkovito iz kože odstranijo odmrle celice, nase vežejo delčke umazanije in za seboj pustijo gladek ter čist obraz.

Primer uporabe:Kot zamenjava za agresivne mineralne ali umetne pilinge, ki lahko poškodujejo kožo. Mikroizirane oljčne koščice so organskega izvora zato učinkovito vežejo nase delce umazanije in odmrle kožne celice.

 

Zaščitite in pomladite svojo kožo. Izberite naravno pridelano kozmetiko Knez, ki vsebuje le najboljše lokalne sestavine. Naročite sedaj preko naše spletne trgovina ali pokličite 041 496 765

Recepti

dimedia

© 2016 Sva prava pridržana. KNEZ